SGK İşveren Borç Yapılandırması Bilgilendirme Toplantısı Düzenleniyoruz

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun 19.08.2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiş, Kanunun uygulamasına ilişkin açıklamalar ile usul ve esasların yer aldığı 1 Seri No.lu bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun Genel Tebliği, 23 Ağustos 2016 tarihli ve 29810 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Bahsi geçen tebliğe ilişkin olarak, Odamız, Orhangazi SGK Merkezi Müdürlüğü ve Bursa SMMM Orhangazi temsilcisi işbirliğinde, 4 Ekim 2016 Salı günü, saat: 17.00’de, Orhangazi TSO Seminer Salonunda SGK yetkililerinin sunumuyla İşveren borçlarının yapılandırılmasına yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Kanun detaylarının ve neler yapılabileceği ile ilgili bilgilerin aktarılacağı toplantıya herkesi davet ediyoruz

Önemli bilgilerin aktarılacağı toplantıda, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile Devlet; vergi, askerlik para cezası, öğrenci kredisi, trafik, köprü ve otoyol para cezalarına 18 aya kadar taksit imkânı getirildiği, ödenmeyen vergi, resim, harçlar ile faiz, cezai faiz, gecikme faizleri ve gecikme zamları, askerlik, nüfus, trafik para cezaları ile köprü ve otoyol kaçak geçiş, seçim para cezaları yapılandırılabileceği, kanunla amme alacağı doğan gelir, kurumlar, stopaj, kurumlar stopaj, KDV ve ÖTV ceza ve gecikme zamları bu kapsama girdiği konuları detaylı bir şekilde anlatılacak.

Toplantıya, Orhangazi SGK Merkezi Müdürü Sn. İsmail Güven, Sn. Ebubekir Küçükkalem, Sn. Murat Can Su, Bursa SMMM Orhangazi temsilcisi Sn. Osman Mısır katılacak.

4 Ekim 2016 Salı günü, saat: 17.00’de, odamız Seminer Salonu’nda Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası üyelerinin de katılımıyla gerçekleşecek toplantıya tüm üyelerimizi ve ilgili kişileri davet ediyoruz.