KOSGEB'den Üretime Dev Katkı 2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği

Sayın Üyemiz;

İmalat sanayinde faaliyet gösteren işletmelerin yerli ve yeni makine-teçhizat alımlarının desteklenmesine yönelik Kredi Faiz Desteği açıklandı. 300.000 TL’lik kredinin faizinin tamamı KOSGEB tarafından karşılanacak. Kredi vadesi ilk altı ayı ödemesiz, kalanı 3 er aylık eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 ay olarak belirlenmiştir. Konuyla ilgilenen üyelerimizin odamızla irtibata geçmelerini rica ederiz.

KOSGEB’den Üretime Dev Katkı!

“2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği”

İmalat sanayinde faaliyet gösteren KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı işletmelerin kullanacakları yerli ve yeni makine-teçhizat alımlarının desteklenmesine yönelik olarak Kredi Faiz Desteği uygulayacak.

Program kapsamında işletme başına sağlanacak kredi üst limiti 1.500.000 TL.

Sıfır faizli olarak uygulanacak programda 300.000 TL’lik kredi faizinin tamamı KOSGEB tarafından karşılanacak.

Kredi vadesi ilk 6 (altı) ayı ödemesiz, kalanı 3 er aylık eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 (otuzaltı) ay

Programda 8 banka yer alıyor:

AKBANK T.A.Ş.

DENİZBANK A.Ş.

ZİRAAT BANKASI A.Ş.

GARANTİ BANKASI A.Ş.

HALK BANKASI A.Ş.

İŞ BANKASI A.Ş.

VAKIFLAR BANKASI T.A.O.

YAPI KREDİ BANKASI

Teminat sıkıntısı çeken işletmelerin bu sorunlarının giderilmesini teminen Kredi Garanti Fonu A.Ş. de programda yer alacak.

2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği, 19 Eylül 2016 tarihinde işletmelerin internet üzerinden başvurularının alınması başladı. Programa son başvuru tarihi ise 3 Ekim 2016 Pazartesi günüdür.

Bilgilerinize Önemle duyrulur.

Saygılarımızla...