Girişimciler ve Başarı Hikayeleri Paneli Gerçekleştiriyoruz

Girişimciler ve Başarı Hikâyeleri konulu panel 10 Mart Perşembe günü saat 18.00’de odamızda gerçekleşecek.

Kadın Girişimciler Kurulumuzun çalışmalarıyla düzenlenen “Girişimciler ve Başarı Hikâyeleri’’  konulu panel 10 Mart Perşembe günü saat 18.00’de Odamızda gerçekleşecek.

Panele, özel sektörde yer almak isteyenler ve kendi işini kurmak isteyenler başta olmak üzere, ilçedeki tüm girişimciler davet ediyoruz.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız ve Kadın Girişimcilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sibel Binici; ‘’İlçemizde, İş kadınlarının ulusal ve uluslararası projelerde yer almalarını sağlamak, ekonomiye katkılarının arttırılması, girişimcilerin aralarındaki işbirliğini güçlendirmek ve rol model sayısını arttırmak amacıyla düzenlediğimiz panel, aynı zamanda Dünya Emekçi Kadınlar Günü Haftası dolayısı ile bizler için ayrı bir önem taşımaktadır. Buradan da tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, panelimize başta bayanlarımız olmak üzere, ilgili tüm kesimleri davet ediyorum.’’” dedi.

İçimizdeki Başarı Hikâyelerini Dinleyeceğiz.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Kıymet Aydın “Öncelikle tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum, böyle anlamlı bir haftada gerçekleştirdiğimiz panelimizde, İlçemizin kadın girişimcileri bizlerle, ticari yaşamlarında, başlarından geçen tecrübelerini ve Başarı hikâyelerini paylaşacaklar.

Her yıl gerçekleştirdiğimiz panelimizde önceki yıllarda özellikle kadın girişimcilerimize rol model olabilecek isimleri bir araya getiriyorduk.  Gerçekleştirdiğimiz bu panellerin sonuçlarını görmeye başladık. Bu panelimizde ise ilçemizde ve yakın çevremizde girişimcilik başlatmış ve girişimciliklerinde başarıya ulaşmış ve bizlere örnek olacak kadın girişimcilerimizin hikâyelerini dinleyeceğiz. Başarılı girişimcilerimizin hikâyelerini öğrenerek başarıya giden yolun nasıl olduğunu göreceğiz. ’’ dedi

Girişimcilik alanında önemli adımlar atan İpexay Dikiş Atölyesi sahibi Hülya Say, Hilda Dil Merkezi Sahibi İrem Şahin, Sanal Ortamda takı-tasarım satış ve ihracatını yapan Evrim Ermutlu ve Ayla Triko’nun sahibi Ayla Zengin’in başarı hikayelerini anlatacağı panel, 10 Mart Perşembe günü Saat 18.00’de Odamız  toplantı salonunda gerçekleşecek. Panele tüm üye ve girişimcileri davet ediyoruz.