Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu Ankara'da Yaşanan Terör Saldırısıyla İlgili Bir Açıklama Yaptı

Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu geçtiğimiz cumartesi Ankara'da “emek, barış, demokrasi” mitinginin toplanma yeri olan tren garı kavşağında gerçekleşen ve akabinde 3 gün Ulusal Yas ilan edilen terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Ergün Efendioğlu yaptığı açıklamada; “Birlik, beraberliğimizi ve ülkemizin huzuruna kasteden, barış ve kardeşliği hedef alan, masumların canına kasteden terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum. Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun, her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız, hep birlikte de karşısında olmak mecburiyetindeyiz. İnanıyoruz ki Devletimiz bu saldırıların faillerini en kısa sürede bulacak ve yargı önüne çıkaracaktır. Terör saldırıları karşısında göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık, teröre vereceğimiz en büyük, en anlamlı cevap olacaktır. Terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm ulusumuza baş sağlığı diliyorum” dedi.