Meslek Yüksek Okulu Ziyaret Edildi.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri, Orhangazi MYO Müdürü Doç.Dr.Birol Taş ile birlikte MYO inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnşaatı tamamlanan ve doğalgaz ile diğer bazı alt yapı çalışmalarının devam ettiği Orhangazi MYO yeni binasında MYO’nun yeni müdürü Doç.Dr.Birol Taş ile birlikte incelemelerde bulunan meclis üyeleri, çalışmaların geldiği son durumu değerlendirdiler.

MYO Müdürü Doç. Dr. Birol Taş, Diğer alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının Orhangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğünü belirterek okulun yeni eğitim yılına yetişmesi için de yoğun bir çaba içinde olduklarını ifade etti.