Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası İstanbul Gıda Fuarında

Orhangazi TSO, Türkiye’nin alanındaki en büyük ve en kapsamlı fuarı olan İstanbul Gıda Fuarı İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo’ da 04-07 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen fuara, stant açarak oda üyelerinin ürünlerini ve markalarını tanıtmaya başladı.

Fuarda Süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri ve çikolata, dondurulmuş hazır gıda, konserve ürünler, gıda katkı ve yardımcı maddeleri, bitkisel yağlar ve unlu gıdalar başta olmak üzere pek çok ürünün yer alıyor.

Bölgenin ve üyelerinin tanıtımını yapmak üzere fuarda stant açan Orhangazi TSO, bölgemizin kaliteli zeytinlerini, zeytinyağını ve turşularını,  fuara katılan çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçilere ve firma yetkililerine tanıtıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın, en önemli gıda fuarlarından olduğu belirtilen fuar üç farklı holde, 350 katılımcı firma ve yaklaşık 15 bin ziyaretçinin olacağı tahmin ediliyor.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasının Üyelerinin tanıtımını yapmak ve bölgemize ekonomik kazanımlar sağlamak amacıyla kurguladığı stant, şık sunumları ile ziyaretçilerden ilgi görüyor.

6 Eylül Cumartesi Günü Fuara Gidiliyor.

Ayrıca, Orhangazi TSO Üyelerinin 22. Uluslararası İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nı Ziyaret Etmesi için 6 Eylül’de ücretsiz otobüs kaldıracak.

Fuarlardan sorumlu Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tokuç yaptığı bilgilendirmede, “Katıldığımız bu fuarın, Üyelerimizin ürünlerinin çok sayıda ziyaretçiye ulaşması sayesinde bölgemizin ve üyelerimizin ticari kazanımlarına katkı sağlayabileceğini düşünüyoruz. Ayrıca coğrafi işaret için girişimlerini başlattığımız Gedelek Turşusunun tanıtımlarını da bu sayede geniş kitlelere yapma imkânı buluyoruz.

Fuar bir yandan yurtiçi pazar payının arttırılmasına olanak sağlarken, bir yandan da firmaların yurtdışında yeni pazarlar elde etme olanağı yakalayabilmelerine imkân tanıyor.

Fuarda çok sayıda yabancı firma katılımı ve ziyaretçide yerlerini aldı. Özellikle, Dubai, Almanya, İtalya, Çin, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, Mısır, Irak, Suudi Arabistan’dan alım heyetleri yer alıyor. Yerli, yabancı pek çok katılımcı ve ziyaretçinin bir araya gelmiş olması ilçenin tanıtımı için son derece katkı sağlıyor.

Ayrıca gıda fuarı ile birlikte, 29. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı da aynı yerde ziyaret edilebiliyor.  Uluslararası nitelikteki bu fuarlar, sektörün tüm taraflarını bir araya getirerek, sektördeki gelişmeleri, yenilikleri, fırsatları yerinde görme ve değerlendirme fırsatı verecektir” diyerek, tüm oda üyelerini sektörleriyle ilgili fuarlara katılmaya davet etti.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası fuara Üyeleri ile birlikte 6 Eylül Cumartesi günü fuar ziyaretinde bulunacak. Günübirlik fuar ziyareti, 6 Eylül Cumartesi günü Cumhuriyet meydanından saat 09:00’ da hareket edecek ücretsiz otobüslerle gerçekleştirilecek.