Orhangazi TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Bilal Özdemir Orhangazi nin ilk e-ticaret Girişimcilik Örneğini Kutladı

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Genç girişimciler kurulumuzun organizasyonunda gerçekleştirilen “Bi Dünya müşteri isimli Elektronik ticaret” eğitimi meyvelerini vermeye başladı.

Mayıs ayında gerçekleştirilen seminer yoğun ilgi görmüştü. Seminer sonrasında elektronik ticaretin mümkün olduğunu ve artık ticari yöntemlerin değiştiğini fark eden girişimciler çalışmalarını hızlandırdı.

İlk örneği olarak ta orhangazimarket.com hizmete açıldı.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Genç girişimciler kurulu başkanımız Bilal Özdemir ; ” İlçemizde E-ticaretin gelişmesini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz seminerimize katılan girişimcilerimizin böyle güzel bir çalışmaya imza atmaları bizleri son derece mutlu etti. Umarım bu ilk olmayacaktır, devamının gelmesi için çalışmalarımıza devam etmekleyiz.

İlçe halkının  İçerisinde 200 bin’e yakın ürünün satışa sunulduğu orhangazimarket.com ’u ziyaret ederek ve aynı zamanda online ödeme yaparak satın alma yapabilecekleri gibi kapıda ödeme yöntemiyle de satın alma yapabildikleri bu sistemi kullanmalarını ve bir Orhangazi’li olarak daha fazla üyemizin buna benzer sitelerle ticaretlerini geliştirmesini bekliyorum.

Günümüzde E-Ticaretin hacmi giderek büyüyor. Bu nedenle üyelerimizin gelişimine katkı sağlamak ve üyelerimizin elektronik ticaret ile daha fazla müşteri kitlesine ulaşabilmesi için ilçeden de elektronik ticaret alanında yeni girişimciler çıkarmak için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorduk. Bunun gerçekleştiğini görmek bizleri mutlu ediyor.

Elektronik Ticaret, firmanın markalaşması ya da var olan marka değerini arttırması gibi artı değerler yaratabiliyor. İnternet teknolojisi kullanan KOBİ’ler daha da hızlı büyüyor.

Sadece dakikalar içinde onlarca ürünü satabiliyor, müşterilerin kapısına kadar gidiyor ve her gün yüzbinlerce kişiye dokunabiliyoruz. Mağaza mağaza dolaşmadan, alacak ürün için gerekli bütün araştırmayı ve karşılaştırmayı yapabiliyorsunuz.  Mağazalarda bulamadığınız birçok ürünü e-ticaret sitelerinde bulabiliyorsunuz. Tek tıkla tüm ürünlere ulaşabiliyor ve dilediğiniz kadar ürünü yorulmadan satın alabiliyorsunuz.

www.orhangazimarket.com’da cep telefonundan, takıya, gözlükten hırdavata, oyuncaktan beyaz eşyaya kadar her türlü eşyayı bulabiliyorsunuz’’ dedi.

Özdemir son olarak, Orhangazi’nin ilk e-ticaret sitesini kuran isimlerden Korhan Çantaş’ı ve ortağı Abdullah Turuş’ u tebrik edip, kurdukları e-ticaret sitesinin kendilerine bol kazançlar sağlaması temennilerinde bulundu.