Uludağ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Kamil DİLEK odamızı ziyaret etti.

İlçemizi ziyaret eden Uludağ Üniversitesi rektörünün söylediği gerçeklerle gündemimizde olan konunun ne kadar önemli olduğu gün yüzüne çıkmış oldu.
Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu projenin biran önce faaliyete geçmesi gerektiğini düşünüyoruz.
TSO Yönetimi, Meslek Yüksek Okulu yapımı ile ilgili öncülük yapmak, iş ve işlemleri yürütmek üzere meclisinden yetki aldı.
OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün EFENDİOĞLU , ' Tüm ilçenin dinamiklerinin harekete geçeceğine inanıyoruz.El birliği ile hareket edeceğiz ve Orhangazi ‘ye yakışır bir Meslek Yüksek Okulu binasını mutlaka ilçeye kazandıracağız' dedi.