Orhangazi TSO 6. Meslek grubu toplantısı gerçekleşti.

6. Meslek Komitesi başkanı ,  Lensoptik Gözlüçülük Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Firma sahibi Murat Gökçe başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Meclis Başkanı Erol Hatırlı, yönetim kurulu  üyeleri , meclis üyeleri ve komite üyeleri katıldı. Yaklaşık 65 kişinin katıldığı toplantı gerçekleşti.

15 Haziran Cumartesi oda binasında kahvaltı eşliğinde  gerçekleşen toplantının ilerleyen günlerde diğer meslek gruplarıyla da devam edeceği açıklandı.

Toplantıda üyelerin ihtiyaçları, görüş ve önerileri dinlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Meclis Başkanı Erol Hatırlı ve 6. Meslek komitesinin yönetim kurulundaki temsilcisi Mehmet Ercan yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda özellikle KOSGEB destekleri , ticaret rehberi gibi konulara değinildi. Ayrıca,  üyeler tahsilat ve karşılıksız çıkan çeklerle ilgili sıkıntılarını dile getirdi. Yetişmiş eleman bulamadıklarını ifade eden üyeler in talepleri değerlendirildi ve bu konuda önümüzdeki süreçte ,  Mesleki uzmanlaşmış meslek edindirme projesinin (UMEM) ,  etkin tahsilat eğitimlerinin ve TOBB’ un bir çalışması olan kredi kayıt bürosunun işlevselliğinin arttırılması için çalışmalar yapılacağı belirtildi.

Ergün Efendioğlu;  Bundan sonraki süreçte bu tür toplantılarda, üyelerimizden gelen her türlü görüş ve önerilerin bizim ve odamız için çok önemli  olduğunu ve bu taleplerin odamızı çalışmalarında çok daha ileriye götüreceğini  belirttikten sonra toplantı güzel temennilerle son buldu.