Girişimciler ve Başarı Öyküleri Paneli

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda ‘Girişimciler ve Başarı Öyküleri’ paneli 11 Mart Salı günü Saat 14:00’da gerçekleştirilecek.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Örnek ve Garanti Bankası ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği`nin ortaklığıyla gerçekleştirilen "Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi ödülünü alan Nazlıgül Ünal’ın konuk olacağı bir panele tüm Orhangazi’liler davet ediliyor.

Orhangazi TSO Kadın Girişimci Kurulunun çalışmalarıyla gerçekleştirilecek olan bu panelde girişimcinin yaşadığı tecrübeler, bilgi birikimi, karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri yani girişimcilik üzerine her şey konuşulacak.

Orhangazi TSO yönetim kurulu Başkan Yardımcısı ve Kadın Girişimcilerden Sorumlu Sibel Binici “İlçemizde, İş kadınlarının ulusal ve uluslararası projelerde yer almalarını sağlamak, ekonomiye katkılarının arttırılması, girişimcilerin aralarındaki işbirliğini güçlendirmek ve rol model sayısını arttırmak amacıyla düzenlediğimiz panel, aynı zamanda Dünya Kadınlar Günü Haftası dolayısı ile bizler için ayrı bir önem taşımaktadır” dedi.

Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranı yüzde 30’lar civarında. Dünya ortalamasının oldukça gerisinde yer alarak maalesef 183 ülke içinde sondan 15’inci sırada yer alıyoruz.

Üyelerimizin, bölgemizin ve girişimci adaylarının vizyonunu genişletmesi açısından bu paneller son derece önemli. Bu nedenle, özellikle kadın girişimcilerimize rol model olabilecek isimleri bu panelde bir araya getirip ,  kendilerinin başarı hikâyelerini dinleyeceğiz.

Girişimcilik alanında çok önemli adımlar atan,sayısız ödüller alarak bunları taçlandıran  Emine Örnek ve Nazlıgül Ünal’ın konuşmacı olarak katılacağı panelde tüm üyelerimizi ve Orhangazili girişimcilerimizi panele davet ediyoruz.

11 Mart Salı günü Saat 14.00’te Orhangazi TSO toplantı salonunda gerçekleşecek Panele, özel sektörde yer almak isteyenler ve kendi işini kurmak isteyenler başta olmak üzere ilçedeki tüm girişimciler davet ediliyor.