Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Grubu Toplandı

5. Meslek Gurubu toplantısı 31 Ağustos 2013 Cumartesi günü saat 10:00 da, Komite Başkanı Nursen DİLMAÇ başkanlığında grup üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda üyelerin ihtiyaçları, görüş ve önerileri dile getirildi. Toplantıda özellikle KOSGEB desteklerinden işbirliği-güç birliği destek programı konusu değerlendirildi. Orhangazi’de ticaret ve ticaretin geliştirilmesi gibi konularında değinildiği toplantıda ayrıca nitelikli eleman bulunmakta büyük güçlükler yaşadıklarını dile getiren üyeler, bu konudaki sıkıntılarını dile getirdi.

Oldukça hararetli geçen toplantının ilerleyen günlerde daha geniş bir katılımla sektörün tüm temsilcilerini kapsayacak şekilde yapılması talebiyle toplantıya son verildi.