Etkin Tahsilat Yöntemleri Eğitimi Başlıyor.

Başta KOBİ işletmelerimiz olmak üzere tüm üyelerimiz,  en önemli sorunlarının başında sattıkları ürünlerin parasının bir kısmını tahsil edemedikleri olduğunu ifade ettiler.

Piyasalardaki ekonomik gelişmelerle daralan piyasa şartlarına paralel olarak üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda yaşadıkları bu sıkıntıların giderilmesi için bir dizi çalışmalar başlattık. Bunlardan birisi de “Etkin Tahsilat Yöntemleri” eğitimi verilmesi hususunda oldu.

Günümüz şartlarında ticarette başarılı olmak sadece satış yapmak değil, aynı zamanda satış sonrasında hak edişimizi zamanında ve eksiksiz tahsil edebilmekten geçmektedir.

Üyelerimizin içinde bulunduğu sıkıntıların en önemlilerinden birisinin alacaklarının tahsilatını yapamamalarından kaynaklandığını, özellikle son zamanlarda görmekteyiz. Bu nedenle üyelerimizin çalışma hayatlarında faydalı etkilerinin olacağını düşündüğümüz ”Etkin Tahsilat Yöntemleri” eğitimi 2 Temmuz Salı günü saat 18:00 ‘da Odamız seminer salonunda gerçekleştirilecektir.

Televizyonlarda İş dünyası için Expo İşletme isimli programı sunmuş, çeşitli dergi ve gazetelerde köşe yazıları yayımlanan, farklı danışmanlık firmaları ile işbirliği halinde seminer ve danışmanlık hizmetleri veren, satış ve pazarlama üzerine birçok kitabı olan Öğretim Görevlisi Sn. Hakan Ömer Gider’ in vereceği eğitime tüm oda üyelerimizi bekliyoruz.

Eğitimin başlıkları kısaca; Satış öncesi ve sonrasında yapılabilecek hukuki yöntemler, Tahsilat başarısına etki eden faktörler, Müşteriyi kaybetmeden tahsilatın gerçekleştirilmesi, Müşteri ve tahsilat süreçlerinin analiz edilmesi ve risklerin belirlenmesi, Etkin tahsilatta ikna yöntemleri gibi eğitim başlıkları anlatılacak.