Gıda Sektörü Alım Heyeti Hk.

Gıda Sektörü Alım Heyeti Hk.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Gıda UR-GE projesi kapsamında; 24 – 25 Ekim 2023 tarihleri arasında Merinos AKKM’de Gıda sektörü müşterilerine yönelik olarak “6 Alım Heyeti” faaliyeti gerçekleştirilecektir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 16.10.2023 tarih ve 17/ 34900 sayılı yazıya istinaden;

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Gıda UR-GE projesi kapsamında; 24 – 25 Ekim 2023 tarihleri arasında Merinos AKKM’de Gıda sektörü müşterilerine yönelik olarak “6 Alım Heyeti” faaliyeti gerçekleştirilecektir. Faaliyet kapsamında yaklaşık 50 ülkeden yaklaşık 150 iş insanı yeni iş bağlantıları kurmak için Bursa’ya getirilecektir.

Alım Heyeti Faaliyeti için Bursa’ya davet edilecek yabancı firmalar Bakanlık ve BTSO tarafından desteklenecek, sadece stant bedelleri firmalara yansıtılacaktır. Katılımcı firmalar, dünyanın çeşitli yerlerinden davet edilecek müşteriler ile etkinlik boyunca yüz yüze görüşme fırsatı sağlayabileceklerdir.

BTSO Ticaret Bakanlığı destekleriyle gerçekleştirilecek olan alım heyeti organizasyonu ile firmaların yeni iş ortakları bulmasını sağlayacağı bu etkinliğe stantlı katılım için  BTSO Ar-Ge ve Projeler Müdürlüğü UR-GE Uzmanı Seda Ulusoy ile sulusoy@btso.org.tr e-posta adresinden veya +90 224 294 85 43 nolu telefon numarasından iletişime geçebilir.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.