Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitim Programı

Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitim Programı

Ticaret Bakanlığı Tarafından Devlet Destekleri Eğitim Programı Kapsamında Online Okarak "Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitimi" gerçekleştirilecektir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 15.05.2023  tarih ve E-34221550-100-5396 sayılı yazıya istinaden;

Türkiye geneli çevrimiçi olarak “Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitim Programı” adlı eğitim organizasyonları gerçekleştirilmektedir.

Bu çerçevede, Türkiye’deki tüm iş çevrelerinin genel katılımına açık olarak, Ticaret Bakanlığınca ekte yer alan program akışı çerçevesinde 24 Mayıs 2023 tarihinde 13.00-17.15 saatleri arasında çevrimiçi bir eğitim gerçekleştirilecektir. Programa katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 18 Mayıs 2023 tarihi saat 17.00’ye kadar http://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/  linkten kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kontenjan 1000 kişi ile sınırlı olup, kontenjan dolduğunda sistem otomatik olarak kapanmaktadır. Kayıt yaptıran katılımcıların mail adreslerine 22 Mayıs 2023 tarihinde çevrimiçi katılım linki gönderilecektir. Kayıt esnasında istenilen bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması önem arz etmektedir. E-posta adreslerinde hata olması durumunda bağlantı linki iletilememektedir.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.