Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfı CEVHER Hibe Programı Kapsamında Destek Almaya Hak Kazandık

Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfı CEVHER Hibe Programı kapsamında; 102 projeden ilk 7’ ye girerek destek almaya hak kazandık.

Proje ortakları BUU Orhangazi Yeniköy Asilçelik Meslek Yüksek Okulu, Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Odamız ile birlikte proje iştirakçileri olan; Aka Otomotiv A.Ş., Asilçelik A.Ş. ve Döktaş Dökümcülük A.Ş. ile yürütülen teknolojik dönüşüm ile geleceği yakalıyoruz projesi ile ilçemize sanal gerçeklik ve teknolojik alanlarda önemli katkılarda bulunacağız.