6.Mali Paydaş Toplantısını Gerçekleştirdik

6.Mali Paydaş Toplantısını Gerçekleştirdik

6.Mali Paydaş Toplantısını Gerçekleştirdik

Mali Paydaş Toplantıları Devam Ediyor.

Mali paydaş toplantılarının 6. sı, Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, Orhangazi Şoförler Odası, Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın katılımıyla odamızda yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı’ nın yer aldığı, 6. mali paydaş toplantısına, Orhangazi Belediyesi Fen işlerinden Selçuk Demir ile Zabıta Amirliğinden Mehmet Dülger, Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinden Olcay Esmer ve Adem Tek, Orhangazi Şoförler Odası Başkanı Kamil Sevinç, Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgay Durmuş ve Genel Sekreter Halim Makul katılım sağladı.

Yönetim kurulu Başkanımız Erol Hatırlı “İlçemizde bulunan paydaşlarımız ile diyalogları arttırmak amacıyla, zaman zaman bir araya gelerek, oda üyelerimizin ve vatandaşlarımızı ilgilendiren konularda ortak sorunlarımızın çözümüne yönelik görüşmelerde bulunuyoruz.

Trafik sorunları konu temelinde bugün gerçekleştirdiğimiz toplantı sayesinde, bizlerin ortak noktası olan birçok konuyu ve sorunları daha hızlı ve kolay sonuçlandırabilmek için neler yapılabileceğini değerlendirme olanağı bulduk. Önümüzdeki tarihlerde de, yine üyelerimizden gelen birçok ortak meseleye, ilgili diğer paydaş kurumlarımızın da katılımıyla çözüm aramaya devam edeceğiz.  ’’ dedi.

Toplantıda, Şehir içi durak ve cep noktaları eksiklikleri, Özel araçların, durak noktalarına park etmesi ve duba konulması gibi sebeplerle yaşanan trafik sorunları, Ağır vasıta araçların park yeri olmaması ve şehir içine park etmesi, Zeytinciler çarşısının girişine tanıtıcı tabelalar konulması, Kaldırım işgalleri, Hürriyet mahallesi kavşak sorunu, ilçedeki trafik komisyonlarında yer alma talepleri ve “Orhangazi TSO Trafik Raporu’nda” belirtilen birçok konu üzerinde görüşmelerde bulunuldu.