Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Uluslararası İstanbul Yapı Fuarını Ziyaret Etti.

28 Nisan Pazar günü ücretsiz kaldırılan otobüslerle,  36. sı düzenlenen Uluslararası İstanbul Yapı Fuarını ziyaret eden çok sayıda oda üyesi  fuardaki  gelişmeleri  yerinde inceleyip , sektörle ilgili firmalarla bire bir görüşme yapma imkanı yakaladı. Yapı, İnşaat malzemeleri ve teknolojileri ile ilgili firmaların standları gezildi.

TÜYAP fuar alanında gerçekleştirilen  fuara iki otobüs ile çok sayıda ziyaretçi ile katılım sağlayan Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri  bu fuar ziyaretinin kendileri için çok verimli geçtiğini ve sektörleri ile ilgili gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı  buldukları  için çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Yoğun katılım ile  gerçekleşen fuar gezisi sonucunda yapı sektörünün  Orhangazi temsilcileri fuar gezisinden olumlu ve verimli düşüncelerle ayrıldı.