E-Ticaret Eğitimi

E-Ticaret Eğitimi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın koordinasyonunda faaliyet gösteren Bursa Eskişehir Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), hizmet alanında bulunan illere ilişkin sektörel bilgiler, yatırım fırsatları ve yatırım alanları ile ilgili araştırma ve bilgilendirme çalışmalarının yanı sıra beşerî ve sosyal sermayenin geliştirilmesi için de önemli çalışmalar yürütmektedir.

Sayın Üyemiz,

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın koordinasyonunda faaliyet gösteren Bursa Eskişehir Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), hizmet alanında bulunan illere ilişkin sektörel bilgiler, yatırım fırsatları ve yatırım alanları ile ilgili araştırma ve bilgilendirme çalışmalarının yanı sıra beşerî ve sosyal sermayenin geliştirilmesi için de önemli çalışmalar yürütmektedir. Hızla gelişen ve dijitalleşen dünyada elektronik ortamda mal ve hizmetlerin satış oranı ve bu alanda yeni kurulan işletme sayısı her geçen yıl artmaktadır. Bu durum, e-ticarete ilgi gösteren kişiler için hem kariyer hem de girişimcilik fırsatları sunmaktadır. Artan e-ticaret hacmi bu alanda yetişmiş ve donanımlı işgücüne olan ihtiyacı artırmaktadır. Bu kapsamda, bölgemizdeki işletmelerin, özellikle KOBİ’lerin eticaret kapasitelerinin artırılması amacıyla e-ticaret alanında eğitim verilmesi planlanmıştır. BEBKA ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla Akbank Dönüşüm Akademisi ve Worldef Business School tarafından, Bursa ili özelinde KOBİ’lere yönelik E-KOBİ, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi, Sınırları Aş modüllerinden oluşan bir eğitim programı düzenlenmektedir.

Haziran ve Temmuz aylarında yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek eğitime son başvuru tarihi 9 Haziran olup başvurular https://akbankdonusumakademisi.com/bursa/ adresinden yapılabilecektir.