Erol Hatırlı'dan Yılbaşı Mesajı

Erol Hatırlı'dan Yılbaşı Mesajı

Erol Hatırlı'dan Yılbaşı Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı;

Umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz. Yaklaşık iki yıldır devam eden Covid salgını sebebiyle, başta sağlık olmak üzere, istemediğimiz  durumlarla karşı karşıya kaldığımız bir yılı geride bırakıyoruz.

Sağlık alanında yaşanan bu sıkıntılar beraberinde, maalesef ekonomik problemlere de sebep oldu. Küresel ticaretteki kayıplarla birlikte, tedarik zincirinde yaşanan sıkıntılar, hammaddeye ulaşmanın zorlaşması ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar oldukça ciddi boyutlara ulaştı.

Fakat, bu zorlu şartlara rağmen, üretme ve hizmet verme kararlılığını gösterdiği için üyelerimizi tebrik ediyorum.

2021 yılında, Bilimsel ve gelişmiş üretim altyapısına sahip olmanın gerekliliğini, ürün üretimi ve hizmet sağlamada esnek ve hızlı olmanın değerini, tasarruf etmenin kıymetini, tarım ve gıdada kendi kendine yetebilmenin önemini, teknolojideki değişimlerden kaçılamayacağını, doğayla
uyumlu hareket edilmesi gerektiğini, Dünyanın her an yeni krizlere açık olduğunu öğrendik.

Bu edindiğimiz tecrübeler ve elimizdeki imkânlarla her zorluğun altından kalkabileceğimize dair umudumuzun yeni yıl ile birlikte artacağına inanıyorum.

2022 yılında üyelerimizin, paydaşlarımız olan sivil toplum kuruluşlarımızın ve tüm kamu kurumlarımızın değerli katkılarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde, yeni yılın en iyi şekilde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum.

Yaşanan tüm sıkıntılı süreçlere rağmen insanlarımızın gösterdiği hassasiyet, sabır ve öz verinin mükâfatı olan bir yıl olması dileğiyle, yeni yılın üyelerimize, ilçemize ve ülkemize öncelikle sağlık olmak üzere, iyilik ve huzur getirmesini diliyorum.