BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından, Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliğinde,KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile hazırlanan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları 24-27 Kasım 2021 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz,

Fuar broşürü ekte olup,fuar hakkında detaylı bilgi almak için www.bursamakinefuari.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.