Oda Üyelerimizle Gıda Ve Ambalaj Fuarını Ziyaret Ettik

Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen “CNR Food Gıda ve ambalaj” fuarını 4 Eylül günü üyelerimizle birlikte ziyaret ettik.

CNR Food İstanbul’da 109’u yabancı 2.000’den fazla markanın 10 bini aşkın ürünü sergilendi. Bu yıl Çekya, Hindistan, İran ve Belarus milli katılım sağladığı CNR Food İstanbul’a Ürdün, Tunus, Malezya, Bulgaristan, Polonya, Arnavutluk, Makedonya, Sırbistan, Özbekistan, Suriye, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya ve Vietnam ile birlikte 17 ülkeden firmalar katıldı.

Fuarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Tokuç’ İstanbul Gıda fuarına katılım gösteren üyelere Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sunarak pandemi sebebiyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen ve bu yıl da pandemi tedbirleriyle gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük gıda platformunu ziyaret etmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

109’u yabancı 2.000’den fazla markanın buluştuğu CNR Food İstanbul, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. CNR Food İstanbul’u 117 ülkeden yerli ve yabancı 50 binden fazla kişi ziyaret etti. CNR Food İstanbul’da katılımcı firmaların, kurdukları iş bağlantılarıyla 3 milyar doların üzerinde bir ticaret hacmi sağladığı ifade ediliyor.