DİPLOMA TELAFİ PROGRAMI

DİPLOMA TELAFİ PROGRAMI

Mesleki Eğitim Merkezi Diploma Telafi Programı, okulların açılması ile birlikte Eylül ayının 2.haftasında başlayacaktır. Başvurular bizzat okula ekteki dilekçe ile yapılacak olup; Ustalık belgesinin alınış şekline göre dersler ve saatleri ayrıca belirlenecektir.Türkçe, tarih, matematik, din kültürü T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük derslerini alarak 36 haftada lise mezuniyet diplomasi alınacaktır. 

Sayın Üyemiz, 

Milli Eğitim Bakanlığının ilgili mevzuat çerçevesinde yapmış olduğu düzenlemeler ile mesleki eğitim merkezlerinden kalfalık ve ustalık belgesi almış olanların da diploma sahibi olabilmelerine imkân sağlanmıştır.

Diploma telafi programı okulların açılması ile başlayacak olup, başvurular bizzat Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne ekteki dilekçe ile yapılacaktır.

 Ustalık belgesinin alınış şekline göre dersler ve saatleri ayrıca belirlenecektir.Türkçe, tarih, matematik, din kültürü T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük derslerini alarak 36 haftada lise mezuniyet diplomasi alınacaktır. 

Detaylı bilgiye https://www.orhangazitso.org.tr/1830/mesleki-egitim-merkezi-diploma-telafi-programi.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgilere 0 224 573 39 85 numaralı telefon ile Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresinden ulaşılabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.