İnegöl 2. Teknoloji Festivali

İnegöl 2. Teknoloji Festivali

"Türkiyenin en genç festivali'' İnegöl 2. Teknoloji Festivali 20-23 Ağustos tarihlerinde İnegöl'de gerçekleştirlecektir.Festival kapsamında (13)yarışma kategorisinde 50.000 TL ödül gençlerimiz ile buluşacaktır. Ayrıca teknolojik proje sunumlarının ve kurumsal firmaların çalışmalarının sergileneceği standalar,konserler,kariyer söyleşileri,yarışmalar ve bir çok farklı etkinlikler düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz,

"Türkiyenin en genç festivali'' İnegöl 2. Teknoloji Festivali 20-23 Ağustos tarihlerinde İnegöl'de gerçekleştirlecektir.Festival kapsamında (13)yarışma kategorisinde 50.000 TL ödül gençlerimiz ile buluşacaktır.

Ayrıca teknolojik proje sunumlarının ve kurumsal firmaların çalışmalarının sergileneceği standalar,konserler,kariyer söyleşileri,yarışmalar ve bir çok farklı etkinlikler düzenlenecektir.

Stand başvuruları 09 Ağustos tarihine kadar www.inegolunfikri.com adresinden gerçekleştirilecektir.Kurum/Kuruluşlar festival detayları ile ilgili İnegöl Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Mehmet Akif ASLAN(05541301642) ile iletiime geçebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.