Arsa Asgari Ölçüde Metrekare Birim Değer Cetvelleri

Orhangazi Belediyesi yetki alanında bulunan arsa ve arazilere ait 2022 yılında uygulanacak Emlak Vergisi değerlerinin tespitinde esas alınacak “Asgari Ölçüde m2 birim değerleri” ne ilişkin Takdir Komisyonu” kararları, 16 Haziran 2021 tarihi itibarıyla Odamıza resmi olarak tebliğ edilmiştir.

Sayın Üyemiz,

Takdir komisyonunca tespit edilen, Orhangazi İlçesinde yer alan tüm mahallelere ait, “Arsa Asgari Ölçüde Metrekare Birim Değer Cetvelleri' ekte tarafınıza sunulmuştur.

Saygılarımızla,

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI