TOGG Yerli Otomobil Firma Bilgileri Formu

TOGG yerli otomobil fabrikasının tamamlanmasına yönelik önemli adımların atıldığı bu günlerde, çeşitli kurumlarla görüşerek, Otomobil fabrikasının sağlayacağı imkânlardan İlçemizin azami ölçüde faydalanması için istişareler gerçekleştirmekteyiz.

Sayın Üyemiz,

Ayrıca Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odamızda “Yerli Otomobil Çalışma Komisyonunu” kurarak, TOGG yetkilileri ile görüşmeler yapmaktayız.

Bildiğiniz üzere, 2021 yılında inşası bitirilerek üretime geçmesi öngörülen otomobil fabrikası için, gereksinimleri dolayısıyla üretim ve tedarik desteği sağlayacak deneyimli, sanayi bilinci olan, nitelikli imalat ve hizmetler verebilecek üyelerimizin olması ilçemiz adına önemli bir fırsat oluşturmaktadır.

Bu sebeple durumu ilgililerle paylaşmak ve detaylı bir şekilde değerlendirmek üzere, üyelerimizden gelecek verilere dayalı bilgilendirme ve tanıtım dosyası hazırlamak istiyoruz.

TOGG yerli otomobil fabrikası veya benzeri firmalarla yapılacak görüşme ve çalışmalar için kaynak oluşturması amacıyla hazırladığımız dosya için katkı sağlamak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan formu doldurarak imzalı ve kaşeli olarak tarafımıza göndermesini beklemekteyiz.

Vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası

Yerli Otomobil Çalışma Komisyonu