TOBB 76.Ve 77. Genel Kurulunu Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirdik.

TOBB 76.Ve 77. Genel Kurulunu Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirdik.

TOBB 76.Ve 77. Genel Kurulunu Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirdik.

2020 yılında pandemi sebebiyle gerçekleştirilemeyen, 76. TOBB Genel Kurulumuzu ve bu yılki 77. Genel Kurulumuzu çevrimiçi olarak birlikte gerçekleştirdik.

Genel Kurula; TOBB Genel Kurul Delegelerimiz Erol Hatırlı, Burak Tokuç, Levent Çokgüler ile Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genel sekreterimiz ile birlikte dijital görüntüleme ile katılim sağladık.

Genel kurul Toplantısında iki döneme ait  faaliyet raporları, bütçe dönemi teklifleri, hesap inceleme komisyonu raporları, mevzuat Komisyonu, Ekonomik raporu inceleme komisyonu, dilekleri inceleme komisyonu, avrupa birliği uyum komisyonu, dış ilişkiler komisyonu, vergi komisyonu,  ekonomi politikası komisyonu, basın ve yayın komisyonu raporları oylanarak kabul edildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul toplantısı sonrası yaptığı konuşmasinin sonunda "81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantı 17:30 da sona erdi.