Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi III. Toplantısı

TOBB'dan odamıza gelen ilgili yazıda, Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) Üçüncü Toplantısı'nın önümüzdeki dönemde gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, Birliğimizden Gürcistan ile işbirliğine dair güncel görüşler talep edilmektedir. Türkiye-Gürcistan ilişkileri ile ilişkilerde karşılaşılan sorunlara dair görüşlerin  8 Nisan 2021 tarihine kadar bilgi@orhangazitso.org.tr adresine bildirmenizi rica ederiz.

Sayın Üyemiz,