Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı

TOBB'dan odamıza gelen ilgili kayıtlı yazıda; Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliğinin, günün gelişen ve değişen satlarına daha iyi cevap verebilmesi ve su kaynakları potansiyelinin korunaak sürdürülebilir bir biçimde kullanımının sağlanabilmesi için uygulanabilirliğinin artılıması amacıyla söz konusu Yönetmeliğin güncellenmesine ihtiyaç duyulduğu belirtilmektedir.

Sayın Üyemiz,

Ekte bulunan taslağa ilişkin görüş ve önerilerinizin gerekçeleriyle birlikte ekteki forma işlenerek en geç 31.03.2021 tarihine kadar odamız bilgi@orhangazitso.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.