Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Desteği

T.C. Orhangazi Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından odamıza gönderilen yaziya istinaden, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesine İlişkin Karara dayanılarak “Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No:2021/7)” 25 Şubat  2021 tarih ve 31406 sayılı Resmi Gazete’ de yayınlanmıştır.

Sayın Üyemiz;

Söz konusu tebliğe istinaden 2021 yılı uygulanmalarına ilişkin Bireysel Sulama Hibe desteği müracatları başlamış olup son müracaat tarihi 30.03.2021’ dur.

Başvuru yapacak çiftçilerimizin 30.03.2021 tarihine kadar Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğüne müraacat etmeleri gerekmektedir. Konu ile ilgili yazının ekine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgililere önemle duyurulur.

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI