COVID-19 Salgını Kapsamında Çalışma Yaşamına Getirilen Yeni Düzenlemeler Eğitimi

COVID-19 Salgını Kapsamında Çalışma Yaşamına Getirilen Yeni Düzenlemeler Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, KOBİ'lere ve KOBİ çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden, "COVID-19 Salgını Kapsamında Çalışma Yaşamına Getirilen Yeni Düzenlemeler Eğitimi"nin gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Eğitim, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ SEM) tarafından gerçekleştirilecek olup eğitimin %70'ine devam eden katılımcılara e-posta yoluyla dijital doğrulanabilir katılım belgesi iletileceği bildirilmektedir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, KOBİ'lere ve KOBİ çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden, "COVID-19 Salgını Kapsamında Çalışma Yaşamına Getirilen Yeni Düzenlemeler Eğitimi"nin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Eğitim, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ SEM) tarafından gerçekleştirilecek olup eğitimin %70'ine devam eden katılımcılara e-posta yoluyla dijital doğrulanabilir katılım belgesi iletileceği bildirilmektedir.

 

Kayıt olmak için TIKLAYINIZ.

Program bilgisi ekte sunulmuştur.

Saygılarımızla.