Orhangazi American Life Dil Okulları ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

Orhangazi American Life Dil Okulları ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ile Orhangazi American Life Dil Okulları arasında 3 Şubat 2021 tarihinde üyelerine yönelik yabancı dil eğitimi işbirliği protokolü imzalandı. Yapılan protokolle, Orhangazi American Life Dil Okulları yabancı dil eğitimlerinde Oda üyeleri ve birinci derece yakınları için tarife ücretleri üzerinden %50 indirim sağlanacak.

Odamız ile Orhangazi American Life Dil Okulları arasında 3 Şubat 2021 tarihinde üyelerine yönelik yabancı dil eğitimi işbirliği protokolü imzalandı.

Yapılan protokolle, Orhangazi American Life Dil Okulları yabancı dil eğitimlerinde Oda üyeleri ve birinci derece yakınları için tarife ücretleri üzerinden %50 indirim sağlanacak.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ; “ Yabancı dile günümüzde çok ihtiyaç duyulmakta ve özel hayatımızdan iş hayatımıza her alanda gereksinim duymaktayız. Oda üyelerimizin yabancı dil konusunda ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için yabancı dil eğitim protokolü yaptık. Protokolden faydalanacak üyelerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Orhangazi American Life Dil Okulları Kurucusu Neslihan Şık, “American Life Dil Okulları, başarısı kanıtlanmış özel öğretim metotlarıyla konuşturarak katılımcıların başta İngilizce olmak üzere yabancı dil öğrenmelerini sağlıyoruz. Yerli ve yabancı Eğitmen kalitesi ile eğitim vermeyi amaçlayan dil okulumuzda öğrenme yeteneğini üst seviyelere çıkarıyoruz. Yapılan protokol çerçevesinde, % 50 indirim uygulayarak, 250 TL gibi bir ücretle aylık 16 saat dil eğitimi alınmasını sağlayacağız.” diyerek Eğitimler hakkında kısaca bilgiler verdi.

American Life Dil Okulları eğitim sistemine göre, düzenlenecek eğitimlerde 1 kur yaklaşık 3 ay ve toplam 48 Saat sürmektedir. Eğitimler, yerli ve yabancı eğitmenler eşliğinde Pandemiden korunma kuralları çerçevesinde yüz yüze verilmektedir.

Detaylı Bilgi için: 05412186250

Adres:  Arapzade Mahallesi Osmanbey Caddesi Kat:2 No:1/15 Orhangazi/BURSA