Mozambik'te Planlanan Projeye Ortak Arayışına İlişkin Talep

TOBB'dan odamıza gelen ilgi yazıda, Mozambik'te domates yetiştiriciliği ve domatesin işlenerek püre ve domates suyu gibi işlenmiş hale getirilmesi alanında faaliyet göstermekte olan Pro Tomate adlı şirketin Genel Müdürü Gregorio Tiago Januario'nun, Maputo Ticaret Müşavirliği ile temasa geçerek Türkiye'deki potansiyel yatırımcılar ile paylaşılması talebi ile üretim kapasitelerinin artırılmasını teminen hazırlamış oldukları projeyi ilettiği ifade edilmektedir.

Sayın Üyemiz,

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi için ekli dokümanda yer alan ilgili şirketin yönetici iletişim bilgileri ve https://musaviredanisin.ticaret.gov.tr/giris/?next=/anasayfa/ sistemi aracılığıyla Maputo Ticaret Müşavirliği ile iletişime geçebilirsiniz.

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI