Kırgızistan Pazarı ve Ticaret Fırsatları

Paydaşımız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu, T.C. Bişkek Ticaret Müşavirliği ve UİB işbirliği ile, Kırgızistan pazarının ve bölgede bulunan ticaret imkanlarının ele alınacağı "Kırgızistan Pazarı ve Ticaret Fırsatları" online semineri (Zoom Webinar bağlantısı ile) 05 Kasım 2020 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleştirilecektir.

Sayın Üyemiz,

Paydaşımız Bursa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu, T.C. Bişkek Ticaret Müşavirliği ve UİB işbirliği ile, Kırgızistan pazarının ve bölgede bulunan ticaret imkanlarının ele alınacağı "Kırgızistan Pazarı ve Ticaret Fırsatları" online semineri (Zoom Webinar bağlantısı ile) 05 Kasım 2020 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleştirilecektir.

T.C. Bişkek Ticaret Başmüşaviri Sayın Behzat Erten’in konuşmacı olarak yer alacağı online seminere katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen üyelerimizin 04 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 17.00'a kadar http://www.btso.org.tr/deietkinlik/deietkinlik.asp adresine kayıt yapmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI