Ups Türkiye Kadın İhracatçı Programı 22 EKİM 2020

UPS, dünyanın 220’den fazla ülke ve bölgesinde 528,000’den fazla çalışanı ile günde 20 milyondan fazla paket taşıyan uluslararası hızlı kargo şirketidir. UPS uluslararası hizmete başladığı ilk yıllardan itibaren dünya ticaretinin gelişmesi için çabalar harcamış ve bu alanda çeşitli programları desteklemiştir. Bu programlardan en yenisi kadınları dünya ticaretinin önemli bir parçası haline getirmek için Dünya Ticaret Örgütü bağlantılı Uluslararası Ticaret Merkezi ile birlikte tasarlanan UPS Kadın İhracatçı Programı’dır.

Sayın Üyemiz;

Ülkemizde kadınlarımız arasında ihracat konusunda farkındalık yaratmak, ihracat fikrini yaymak ve eğitim vermek amacıyla Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın da kıymetli destekleriyle Türkiye genelinde KEDV ve KAGİDER ile birlikte Kadın İhracatçı Programı dizisi oluşturulmuştur.

Online Kadın İhracatçı Programı, 22 Ekim 2020, Perşembe günü gerçekleştirilecektir. Program ücretsiz olup, bu programda kadın ihracatçılara sağlanacak destek ve kolaylıklar anlatılacak, e-ihracat eğitimi verilecektir. Sizlerin de Kadın Girişimci üyelerinize ve tüm networkünüze bu konuda bildirimde bulunarak, programa davet edilmeleri hususunu bilgi ve görüşlerinize arz ederiz.

Kayıt için: https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_0AGIOw8kQkKP_LrLQN9xzg

Sorularınız için: kip@ups.com