Türkiye-Hollanda 3. Dönem JETCO Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan 27.08.2020 tarihli Ek’te sunulan yazıda, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN ve Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Sayın Sigrid Kaag'ın eşbaşkanlıklarında video konferans yöntemiyle 28 Eylül 2020 tarihinde Türkiye-Hollanda 3. Dönem JETCO Toplantısı'nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Sayın Üyemiz,

Yazıda devamla, Hollanda ile mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, ülkemizdeki yatırım imkânları, yatırım projeleri ve Hollanda'da yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüşlerinizin ilgili Bakanlığa iletilmek üzere en geç 2 Eylül 2020 mesai bitimine kadar bilgi@orhangazitso.org.tr adresine iletilmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,