Koronavirüs'ten (COVID-19) Korunma Önerileri

Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından, Koronavirüs hastalığına karşı işyerlerinde alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme broşürü hazırlanmıştır. Broşürde yer alan ve Sağlık Bakanlığımız tarafından belirtilen önemlerin dikkate alınması ve kurallara uyulması hastalığın kontrol altına alınması açısından çok büyük önem arz etmektedir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ nin odamıza gönderdiği 17.03.2020 tarih 34221550-010.07.02-2883 sayılı yazıya istinaden,

Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından, Koronavirüs (Covid-19) hastalığına karşı işyerlerinde alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme broşürü hazırlanmıştır.

Broşürde yer alan aynı zamanda Sağlık Bakanlığımız tarafından duyurulan önemlerin dikkate alınması hastalığın kontrol altına alınarak daha fazla vatandaşımızın etkilenmesi önlemesi açısından çok büyük önem arz etmektedir.

Bilgilerinize sunar sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla.

Ek:Broşür