Güney Kore Fuarları hakkında İl Tanıtım Toplantıları

İlgide kayıtlı yazıda, 19-22 Mayıs 2020 tarihlerinde "Seoul Food and Hotel" fuarının Selten Uluslararası Fuar ve Aksesuarları Tic. Ltd. Şti. tarafından, 25-27 Haziran 2020 tarihlerinde "Import Goods Fair-İthal Ürünleri" fuarının Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB) tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

İlgi: TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ tarafından 21.02.2020 tarihli, 34221550-720-1784 sayılı ve Güney Kore Fuarları hakkında İl Tanıtım Toplantıları konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

İlgi: Ticaret Bakanlığı'nın 19.02.2020 tarihli ve 82877844-454.09 sayılı yazısı.

Yazıda devamla, anılan etkinliklerde gıda ve tarım ürünleri, plastik, kauçuk, tekstil ve konfeksiyon, demir-çelik, iklimlendirme, elektronik, otomotiv yan sanayi, deniz taşıtları ve mobilya gibi, ülkemizin Güney Kore'ye ihracat potansiyeli yüksek olan sektörlerde firmalarımızın yoğun katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, anılan fuarlara ilişkin olarak 25 Şubat - 3 Mart 2020 tarihlerinde Adana, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde tanıtım toplantılarının düzenleneceği bildirilmektedir.

Bilgilerini ve takvimi ekte sunulan (İletişim için EİB/Efe FIRAT: efe.firat@egebirlik.org.tr) il tanıtım toplantılarının ilgili üyelerimize duyurulur.