Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikim Programı

Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikim Programı

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen bu kampanyada saat 11.11 itibari ile ülke genelinde #11MilyonFidan toprakla buluştu.

11 Kasım #MilliAğaçlandırmagünü sebebiyle Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz fidan dikme törenine katıldı. #GeleceğeNefes ismiyle başlayan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen bu kampanyada saat 11.11 itibari ile ülke genelinde #11MilyonFidan toprakla buluştu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı; 11 Kasım tarihinin “Milli Ağaçlandırma günü” ilan edilmesiyle, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası @orhangazitso olarak Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte #GeleceğeNefes kampanyasına katıldık ve fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Ülkemizde 11 Milyon, İlçemizde ise 10 bin fidanın dikimini gerçekleştirdik.
Ağaç ve Orman sevgisini yaygınlaştırmak ve gelecek nesillere yeşil bir Türkiye miras bırakmak için #GeleceğeNefes kampanyasını tüm içtenliğimle destekliyorum. Kampanyaya destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi iletiyorum dedi.