ABD'de İş Yapma Semineri Hk.

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı ve ABD Ticaret Odası işbirliğinde, 4 Kasım 2019 Pazartesi günü, 13:30-18:30 saatleri arasında, "ABD'de İş Yapma Semineri" düzenleneceği iletilmiştir.

Bahse konu seminerde, ABD'de yatırım yapmak isteyen ya da mevcut işlerini büyütmek isteyen iş sahipleri ve girişimcilere, iş yeri açma ve ilerletme sürecinde, prosedürleri anlamalarına ve kolay yatırım yapmaları amacıyla, ABD tarafından ücretsiz danışmanlık hizmetleri veren bir program olan "SelectUSA" hakkında bilgiler verilecektir.

Seminerde ayrıca, ABD eyaletlerinden gelen yetkililer tarafından ilgili eyaletlerdeki iş fırsatları, ABD Pazarına Giriş, ABD'de yatırım imkanları, ABD vize süreci, ABD'de bankacılık işlemleri ve ABD'de yatırım yapmak isteyenlerin bilmesi gereken hukuki süreçler hakkında bilgiler verilmesi planlanmaktadır.

Seminerin taslak programı ekte sunulmuştur. Seminere katılım ücretsiz olup, İngilizce-Türkçe tercüme hizmeti sunulacaktır.

Seminere katılım teyidi için http://abdisyapmasemineri.tobb.org.tr linkinde yer alan başvuru formunun en geç 1 Kasım 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.

AB ve Dış İlişkiler Müdürlüğü

yazışma.pdf