Belediye Başkanı Bekir Aydın Meclis Toplantımıza Katıldı

Belediye Başkanı Bekir Aydın Meclis Toplantımıza Katıldı

Belediye Başkanı Bekir Aydın Meclis Toplantımıza Katıldı

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ve Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz, Kadın Ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Temsilcileri ve Meslek Komite Başkanlarımızın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Belediye Meclis üyeleri katılım sağladı.

Meclis Başkanımız Murat Öztürk, önceki dönem Meclis Başkanlarımızdan Sayın Bekir Aydın’ı aramızda Belediye Başkanımız olarak görmekten ötürü memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Orhangazi TSO ile Belediye’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmaların son durumu hakkında kısa bir bilgi verdi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın ; “ Bugün burada, bu kürsüde daha önce hizmet etmiş biri olarak tekrar bulunmaktan ötürü çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Odamız ile yaptığımız çalışmalar bugün olduğu gibi yarında devam edecek dedi”

Aydın, yaptığı konuşmada Belediyemizin, seçimlerden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve son zamanlardaki gelişmeler hakkında bilgi vererek Meclis, yönetim, meslek gurupları ve girişimci kurullarından gelen soruları yanıtladı.

Toplantı sonunda konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Başkanımızı odamızda ağırlamaktan çok mutlu olduk, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Oda olarak Belediyemiz ile ortaklaşa çalışmaktan her zaman memnun olduk. Seçimden sonra geçen bu kısa sürede bile birçok kez Belediye Başkanımızla bir araya geldik. Bundan sonra da aynı samimi birlikteliğin devam edeceğine, Orhangazi’nin geleceği için birlikte güzel çalışmalar yapılacağına inanıyorum dedi.

Hatırlı ve Öztürk,  günün anısına Aydın’a çiçek takdim etmesiyle, toplantı sona erdi.