Suudi Arabistan Büyükelçiliği Duyurusu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı’na Suudi Arabistan Büyükelçiliğinden gelen bilgiye atfen, Büyükelçiliğin Ticaret Ataşeliğine bazı Türk şirketleri tarafından Suudi Arabistan Krallığı İçişleri Bakanlığınca açıldığı ileri sürülen bazı ihalelerle ilgili bilgi edinme taleplerinin iletilmesi üzerine yapılan araştırmada, kimliği belirsiz bazı kişi ve mercilerin, Suudi Arabistan Krallığı İçişleri Bakanlığının sahte imza ve mührünü kullanmaya teşebbüs ederek Türk şirketlerini dolandırma girişiminde bulunduklarının anlaşıldığı belirtilmektedir. Bahsedilmekte olan sahte imza ve mühürleri kapsayan evrak ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.