İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinde Yaşanılan Dolandırıcılık Hk. Duyuru

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından işverenlerin zarara uğratılmasının önüne geçilmesi amacıyla oda ve borsaların üyelerini bilgilendirmesi istenmiştir. Özellikle Bursa ve ilçelerinde yaşanan dolandırıcılık olaylarının önlenmesi ve firmaların zarara uğramaması için gereği bilgilerinize önemle duyurulur.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), tarafından odamıza gönderilen 17.01.2019 tarih 34221550-622.90-619 sayılı yazıya istinaden,

T.C. Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’ nün 14.01.2019 tarih 35804503-589-E.109634 sayılı yazısı ekte sunulmuştur.

Saygılarımızla.