Kalite Belge Denetimimiz Başarıyla Gerçekleşti

Odamız; 2015 versiyonuna geçiş yapılarak mevcut sistem üzerine denetime girdi. Kalite sistemine geçişte açılış toplantısı yapıldı. Denetmen olarak DQS firmasından Ali İhsan Öztürk’ün katıldığı toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı katıldı.

Odamız; ISO 9001:2015 Kalite yönetim sistemi denetiminde sıfır uygunsuzlukla belgelendirme gerçekleşmiştir.

Açılış toplantısında hedeflerden, denetime tabi tutulurken dikkat edilecek maddelerden söz eden Ali İhsan Öztürk, tüm gün süren denetimden sonra özverili çalışmalarından dolayı odamız Personelini kutladı. Uygulamaların ve dökümantasyonun son derece başarılı olduğunu belirten Öztürk odanın kalite standartlarının zaten yeni versiyon için fazlasıyla yeterli olduğunun altını çizdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, “Odamızın, personeliyle, kurullarıyla, organ üyeleriyle göstermiş oldukları özverili çalışmalarının takdir edildiğini görmek memnuniyet verici. Kurumumuzun kalitesinin her geçen gün daha da yukarılara çıkması için çalışmalarımız artarak devam edecek ve bunu hep birlikte başaracağız. Bu konuda tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. “ diyerek ekibini kutladı.