Yönetim Kurulumuz Ankara'da Temaslarda Bulundu

Yönetim Kurulumuz Ankara'da Temaslarda Bulundu

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Sakallı, İslam Bektaş, Salih Yerli, Burak Tokuç ve Genel Sekreter Gürol Erol Bursa Milletvekillerimizi TBMM ‘de ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Sakallı, İslam Bektaş, Salih Yerli, Burak Tokuç ve Genel Sekreter Gürol Erol Bursa Milletvekillerimizi TBMM ‘de ziyaret ettiler.

Ziyarette Ak Parti 1. Ve 2. Bölge Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Emine Yavuz Gözgeç, Mustafa Esgin, Refik Özen. Ahmet Kılıç, Efkan Ala, Osman Mesten, Vildan Yılmaz Gürel, Zafer Işık, Muhammet Müfit Aydın ve Atilla Ödünç Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret edildi.

 

İlçemiz ve Bölgemiz hakkında bilgiler verilen toplantılarda, odamızın devam eden ve yeni projeleri ile, üyelerimizin ticari faaliyetlerini ilgilendiren gündem konuları paylaşıldı.

 

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Bursa 1.Bölge Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Bursa 2. Bölge Milletvekili Yüksel Özkan, İyi Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu makamlarında ziyaret edildi. Vekillere Odamızın projeleri hakkında detaylı sunumlar yapıldı ve çalışma dosyaları takdim edildi.

 

Milletvekillerine, özellikle Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları, Orhangazi Gedelek Turşusu Coğrafi İşaret çalışmaları, Orhangazi’de Sürdürülebilir Turizm Marka Kimliğini Planlama ve Oluşturma projesi, Balıkçı Limanı ve Barınağı çalışmaları, diğer oda faaliyetleri ve üyelerin taleplerini içeren gündem maddeleri hakkında dosya sunuldu.

Ziyaretlerden sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı OSB Daire Başkanlığı Yetkilisi Mehmet Akif Çalışkan ile görüşüldü. Görüşmelerde Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Yenilik ve Tanıtım Daire Başkanı Salih Hoca ziyaret edildi. Birlikte yapılabilecek projeler ve patent temsilciliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı ziyaretler kapsamında Türk Marka ve Patent Enstitüsü Daire Başkanı Hakan Kızıltepe’ye Gedelek Turşusu Coğrafi İşaretinin Denetim Raporları hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

 

Ziyaretlerle ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı ‘Üyelerimizin taleplerini içeren konuları ve projelerimizi iletmek üzere Ankara’da gerçekleştirdiğimiz bir dizi ziyaretlerimiz oldu. İlçemizin ticari gelişimine katkı sağlamak adına yaptığımız çalışmalar ve planladığımız projelerle ilgili dosyamızı milletvekillerimize ve bürokratlarımıza sunduk, kendileriyle istişarelerde bulunduk. Yaptığımız görüşmelerde bizlere göstermiş oldukları yakın ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum dedi.