Erol Hatırlı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Erol Hatırlı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Erol Hatırlı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Enes Gören, İslam Bektaş, Yüksel Mete Çoklar seçimlerini tamamlayan ve görevlerine başlayan çevre Oda ve Borsalara hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyor.

6 Haziran Salı günü gerçekleştirilen programda; İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Yenişehir Ticaret Borsası, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası ve İznik Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ziyeretler çerçevesinde Yönetim Kurullarına hayırlı olsun ve başarı dilekleri iletilirken, çevre oda ve borsalar kendi projelerinden bahsederek görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı; “Seçimlerini tamamlayan Oda ve Borsalara belli aralıklarla hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerde gösterilen Misavirperverliklerinden dolayı Oda ve Borsalarımıza teşekkürlerimi iletiyor, Yönetim Kurulu Başkanlarına, Meclis Başkanlarına, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Ortak akıl toplantılarıyla sürekli bir araya geldiğimiz çevre oda ve borsalarımızla bölgemizin ekonomik, ticari ve sosyal gelişimini arttırmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz ziyaretlerin odalarımıza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Önümüzde ki günlerde odamızın çevre oda ve borsalara ziyaretleri devam edecek.