41. Yapı Fuarına Gidiyoruz

Türkiye’de düzenlenen ve Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı fuarı olma özelliğini 1978’den bu yana sürdürmekte olan Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı kapılarını açıyor.

Oda üyelerimizle birlikte her yıl olduğu gibi, bu yılda İstanbul Yapı Fuarı’nı ziyaret ediyoruz.

12 Mayıs Cumartesi günü saat 09:00’ da hareketle, üyelerimizi İstanbul Yapı Fuarını ziyaret etmek amacıyla ücretsiz otobüs kaldıracağız. İnşaat sektörü ile ilgili meslek gruplarında yer alan üyeler, sektörleri ile ilgili gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı  bulacak.

Ziyaretçiler fuardaki  gelişmeleri  yerinde inceleyip, sektörle ilgili firmalarla bire bir görüşme yapma imkânı yakalayacak. Yapı, İnşaat malzemeleri ve teknolojileri ile ilgili firmaların stantlarını gezerek, yapacakları işlere uygulayabilecekleri ürünlerle ilgili iş bağlantıları yapabilecekler.

Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başarmış durumda olan Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı 90.000 m2 alanda, 14 ayrı salonda, üretim alanlarına göre gruplanmış 1500 katılımcıyla gerçekleştiriliyor.

Üyelerden Gelen Talepler Doğrultusunda Yeni Fuar Organizasyonları Her Zaman Değerlendiriliyor.

Fuarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz  Burak Tokuç ve Salih Yerli taptıkları açıklamada;“ Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, gerçekleştirdiğimiz Fuar ziyaretlerimizle, İlgili meslek gruplarımızı fuarlara ücretsiz götürerek, sektörleriyle ilgili bilgi almalarını ve yeni gelişmeleri yerinde takip etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Her sene gerçekleştirdiğimiz gibi, bu yılda üyelerimizi fuara götürmeye devam ediyoruz.

Üyelerimizden beklentimiz, fuarlara katılmaları ve dikkatlerini çeken, gitmek istedikleri fuarları Odamıza bildirmeleri. Bizler gelen tüm talepleri değerlendiriyor ve gelen talep doğrultusunda, odam imkanlarımız dahilinde organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizin taleplerini bekliyoruz’’ diyerek yeni fuarlar için organizasyon yapılabileceğine işaret ettiler.

Sektör temsilcilerini,  yatırımcıları, yeni iş ve yatırım olanaklarını ve gelişen teknolojileri yerinde görebilme imkânını sunan İstanbul Yapı Fuarına, odamızın inşaat, inşaat malzemeleri ve diğer yapı grubunda olan meslek grubu üyeleri katılabilecek.

12 Mayıs Cumartesi günü fuara katılmak isteyen üyelerin 0 224 573 81 69 numaralı telefondan odayla irtibata geçip, kayıt yaptırması gerektiği belirtildi.