Ankara KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet Akdağ’dan Erol Hatırlı’ ya tebrik ziyareti

Ankara KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet Akdağ’dan Erol Hatırlı’ ya tebrik ziyareti

Ankara KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet Akdağ’dan Erol Hatırlı’ ya tebrik ziyareti

Seçimlerin ardından ziyaretleri kabul eden Yönetim Kurulumuza, dün Ankara Merkez ve Bursa KOSGEB ziyaretlerde bulundu. Daha önceleri Bursa KOSGEB müdürlüğü yapan ve Merkez KOSGEB Başkan Yardımcılığına atanan Ahmet Akdağ, KOSGEB Bursa Müdürü Erkan Güngör ve KOSGEB Bursa Uludağ Müdürü Hüseyin Mumcu’nun katıldığı ziyarette, seçimleri kazanmış olan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ile Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizi tebrik ederek hayırlı olması dileklerini ilettiler.

KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet Akdağ ; “ Öncelikle dinamik ve çalışkan ekibinize hayırlı olmasını diliyor, sizleri tebrik ediyorum.

Orhangazi’nin KOSGEB için önemli bir ilçe olduğunu ve Orhangazi TSO ‘nun önemli bir paydaş olduğunu yaptığımız çalışmalarda bugüne kadar hep gördük, yaptığımız çalışmaların sonuçlarıyla da bunu teyit ettik. Üyelerinizin, KOSGEB’ in desteklerinden daha fazla yararlanmaları için bizler Ankara’da, arkadaşlarımızda Bursa ‘da her zaman sizlere destek vermeye hazırız.” dedi. 

7 Mayıs Pazartesi Günü Oda’da KOBİGEL proje yazma eğitimi!

Hayırlı olsun ziyaretine gelen KOSGEB Bursa Müdürü Erkan Güngör, ziyaret esnasında üyeleri ilgilendirecek açıklamalarda bulundu. Güngör; İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörleri Ve Yazılım Sektörlerindeki Kobi’ lerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi için yeni destek programımız olan KOBİGEL programına ilçenizden talepleri bekliyoruz. Destek oranı %60, Proje çağrısı ile işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz700.000 TL’ye kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilebileceğiz.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Erol Hatırlı’ ya buradan teşekkür etmek istiyorum. Destek programımız için, talepte bulunacaklara, destek programı hakkında bilgilendirmenin yanısıra, projenin nasıl yazılacağına dair eğitimlerin 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 15:30 Odada yapılması için bizlere pazartesi günü için Oda imkânlarını sundu” diyerek, üyeler eğitime davet edildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı’ da; “ Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada KOSGEB müdürlüklerimiz ve başkanlıklarımız bizler için en önemli paydaşlarımızdandır. Üyelerimizin ve ilçemizin gelişmesi için KOSGEB ile çalışmalarımız gelişerek daha da artacak.” diyerek teşekkür etti.

İlçeden Önemli İsimler Odaya Hayırlı Olsun Ziyaretlerine Devam Ediyor.

KOSGEB’in ardından, Orhangazi Serbest Mali Müşavirler Orhangazi Temsilci heyeti ziyaretlerini gerçekleştirdi. Orhangazi SMMM Temsilcisi Osman Mısır, Emir Öztürk, Necmi Duran ve Ahmet Taner Oğuzoğlu katıldılar. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bir araya gelen ziyaretçiler Erol Hatırlı ve ekibine hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, ziyaret ve tebriklerle ilgili,” Hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunanlara, arayıp tebrik edenlere, kutlama çiçeği gönderenlere, yine kutlama yazıları ile birçok mesaj ve sosyal medya iletileri gönderenlere şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum” diyerek, teşekkürlerini sundu.

Ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.