Erol Hatırlı Yönetiminden İlk İcraat; Nefes Kredisi 3 Milyon TL.’ ye Çıkarıldı

Erol Hatırlı Yönetiminden İlk İcraat; Nefes Kredisi 3 Milyon TL.’ ye Çıkarıldı

Erol Hatırlı Yönetiminden İlk İcraat; Nefes Kredisi 3 Milyon TL.’ ye Çıkarıldı

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız İslam Kurtiş ve Cem Kapitan, Yönetim kurulu sayman üyemiz Hüseyin Sakallı, Yönetim kurulu üyelerimiz Burak Tokuç, Enes Gören, İslam Bektaş, Mete Yüksel Çoklar, Salih Yerli ve TOBB delegesi ve meclis üyemiz Levent Çokgüler ile birlikte Ankara’da önemli isimler ziyaret edildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ ndan Tam Destek.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nu makamında ziyaret etti.

Yönetim kurulumuzun ricasını kırmayarak Orhangazi TSO üyeleri için Nefes Kredisi kullanım limitlerini arttırma talimatını verdi. Buna göre kredinin limitleri 3 Milyon TL. Ye çıkarıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı yaptığı açıklamada; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nu ziyaret ettik. Odamızın gelecek dönem öncelikli proje ve hizmetleri olan başta Gıda İhtisas OSB, İlçemize önemli katkıları olacak Turizm Yatırım Projesi, Üyelerimizin Ticari zenginliğini arttıracak e-ticaret yapılarımız ve yine geleceğimize projeksiyon tutacak İlçe Envanteri projelerimiz hakkında bilgilendirmeler yaparak yakın desteğini sağladık.  Özellikle üyelerimiz için son derece önemli bir konu olan Nefes kredisinin limitlerinin arttırılması hususunda verdikleri destekten ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Bursa Milletvekili İsmail Aydın’a Ziyaret Gerçekleştirildi.

Bursa Milletvekili Sn. İsmail Aydın’ı TBMM’de ki makamında ziyaret eden Orhangazi TSO Yönetimi, Gıda İhtisas OSB çalışmaları ile birlikte diğer birçok çalışmalara verdiği destekten dolayı Sn. İsmail Aydın’a teşekkürlerini sundu.

Ayrıca heyet, İlçe ile ilgili projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda, İznik Gölümüzde ki Su Ürünleri Kooperatifi üyelemize ve halkımızın kullanımı için balıkçı barınağı yapılması ve kıyıların ekolojik olarak gelişmesi için temizleme çalışmaları hususunda görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonunda taraflar bundan sonrada birlikte çalışmak üzere görüş alışverişinin devam ettirilmesi temennilerinde bulunarak, karşılıklı olarak hayırlı olsun dileklerini sundu.

İçişleri Bakanlığı Danışmanı Orhangazi’li Harun Akın Ziyaret Edildi.

İçişleri Bakanlığı Danışmanı Orhangazi’li Harun Akın’ı  ziyaret eden heyet , Odanın üyeleri ve ilçenin gelişimi için gerçekleştireceği proje  ve Orhangazi hakkında bilgileri paylaştı. Yapmak istedikleri projelerden bahseden Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı , ilçenin turşusunu hediye ederek, Coğrafi işaretin alınmasında olduğu gibi, Orhangazi için tüm bürokrat ve yöneticilerle birlikte çalışarak, daha birçok projeyi hayata geçirmek istediklerini dile getirdi.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Eğitim Daire Başkanı Aydın Keskin Kadıoğlu’na Ziyaret

İlçemizin ömnemli isimlerinden İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Eğitim Daire Başkanı Aydın Keskin Kadıoğlu’nu ziyaret eden Orhangazi TSO heyeti, Göç İdaresi ile ilgili bilgiler aldı. Aynı zamanda üyelerin istihdam ettikleri yabancı uyruklu çalışanlarının , yasal açıdan çalıştırılması ve kayıt altına alınmasının nasıl olacağı hususlarında işbirliği yapılabileceğine değinildi.

İlçede birlik beraberlik açısından sonra derece önemli olan ziyaretler, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak derecede verimli geçti.

Ardından Anıtkabir ‘i ziyaret eden Orhangazi TSO heyeti, programın tamamlanmasıyla gece geç saatlerde dönüş yaptı.