Ekonominin Nabzı Bu Panelde Tutulacak

Ekonominin Nabzı Bu Panelde Tutulacak

Her yıl olduğu gibi Oda üyelerimizin önemle beklediği Ekonomi Paneli, “2017 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2018 Yılı Ekonomisinden Beklentiler” ismiyle 4 Ocak Perşembe günü saat 18.00 ‘de Odamızda gerçekleştirilecek.

Ekonomi Paneli 4 Ocak 2018 Perşembe Günü

Her yıl olduğu gibi Oda üyelerimizin önemle beklediği Ekonomi Paneli, “2017 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2018 Yılı Ekonomisinden Beklentiler” ismiyle 4 Ocak Perşembe günü saat 18.00 ‘de Odamızda gerçekleştirilecek.

Bu yıl, odamızın konuğu olarak panele NTV Haber Kanalından tanıdığımız Servet Yıldırım katılacak. Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Rüştü Bozkurt'un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panele herkesi davet ediyoruz.

Yeni Yıl Ekonomisinin İş Âlemine, Yatırımcılara, Kobilere, Tüketiciye Etkileri Nasıl Olacak

Yaşanan ekonomik gelişmeler ve yeni yılda iş alemine, yatırımcılara, Kobilere, tüketiciye yansımaları nasıl olur? 2018 yılı büyüme tahminlerini tutacak mı? Dünya piyasalarında yaşananların ülke ekonomimize yansımaları nasıl olacak? Kripto paraların dünya ekonomisine etkileri neler olacak? Amerika’nın izlediği siyasetin dünya ekonomisine etkileri, Çin, Kuzey Kore, Filistin ve diğer Ortadoğu ülkelerinde yaşananların ekonomiye etkileri ile Türkiye’ nin jeopolitik durumu ve buna bağlı olarak bölgede yaşanan olayların ekonomiye etkileri gibi başlıkların değerlendirileceği panel, oldukça ilgi çekici konuları barındırıyor.

Ekonomide Yılın “EN” leri

2018 Yılı Ekonomisinden Beklentileri Olan Tüm Üyeler Mutlaka Bu Panele Katılmalı!

2017 yılında yaşanan gelişmeleri göz önünde bulundurarak, ekonomide yılın sektörü, yılın kişisi, yılın en hızlı çıkış gösteren şirketi, yılın ekonomiye etki eden olayı gibi konuları da değerlendirecek ve 2018 yılına damga vuracak konuları ve olayları değerlendirecek olan Servet Yıldırım, Sabah, Referans, Radikal gazetelerinde köşe yazarlığı yapıyor, aynı zamanda İş bankasında çeşitli görevler alan Yıldırım, Yöneticiliğin yanı sıra 2016 yılına kadar CNBC-e’de çeşitli programlar hazırlayarak sundu. Servet Yıldırım bu gün ise, NTV’de NTV Para Geri Sayım programında farklı konuklarla Türkiye ve dünya ekonomisinde öne çıkan gelişmeleri değerlendirdiği bir ekonomi programı yapmaktadır. Yerli yabancı birçok gazete ve dergide makalesi yayınlanan Servet Yıldırım’ın olacağı panelde, son zamanlarda Türkiye’de ve Dünyada yaşananların ekonomiye etkisini ve gelişen diğer olayları değerlendirecek. Panelde ayrıca, döviz piyasası, ihracat, ithalat, borsa, para, faiz üçgenindeki hareketlilik, bankacılık, enflasyon, yeni yatırımlar ve  atılan adımlarla ilgili gelecek tüm soruları yanıtlayacaklar.

“2017 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2018 Yılı Ekonomisinden Beklentiler” panelini İzlemeden 2018 Yılı Hedeflerinizi oluşturmayın

Odamızın geleneksel hale getirdiği ve düzenlendikten sonra bir çok firma ve yatırımcının hedeflerinde önemli kararlar almasında etkili olan, “2017 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2018 Yılında Ekonomisinden Beklentiler” konulu Panelin programı 4 Ocak Perşembe günü saat 18:00 ‘de başlayacak. Gerçekleştirilecek panele tüm üyeler davet ediliyor.