Firmanızı Tanıtmak İçin Fırsat

Firmanızı Tanıtmak İçin Fırsat

 ‘’otsoticaret.net ’’ , yeni nesil sosyal medya kavramı ve profesyonel iş çevrenizi tek bir platformda birleştiren “Ticaret Rehberi Platformu ‘’ dur. Yaklaşık 2950 üyesi ile ilçenin ilk ve en önemli ticaret platformu olan ‘’otsoticaret.net” ilçenin ticari ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuştur. Ticaret Rehberi ile firmanızı ve ürünlerinizi tanıtıp profesyonel bir ağın parçası olabilirsiniz.

www.otsoticaret.net

 ‘’otsoticaret.net ’’ , yeni nesil sosyal medya kavramı ve profesyonel iş çevrenizi tek bir platformda birleştiren “Ticaret Rehberi Platformu ‘’ dur. Yaklaşık 2950 üyesi ile ilçenin ilk ve en önemli ticaret platformu olan ‘’otsoticaret.net” ilçenin ticari ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuştur. Ticaret Rehberi ile firmanızı ve ürünlerinizi tanıtıp profesyonel bir ağın parçası olabilirsiniz.

Yeni trendlerin ve her geçen gün değişen sosyo-kültürel dinamiklerin ışığında gelişimini sürdüren iş dünyası; bilgi ve tecrübenin etkin, hızlı ve güvenilir bir biçimde paylaşılmasına oldukça önem vermektedir. Bilişim sektörünün pazarlama açısından bu denli büyümesine ayak uydurmak için tüm paylaşımın ve paylaşılan bilginin sağlaması oldukça önem kazanmıştır.

Bir “TIK” ile Tüm Dünyaya Açıl!

Orhangazi TSO Ticaret Rehberi, üyelik modülünden giriş yapıp bilgilerinizi güncelleyebilir, ürünlerinizin fotoğraflarını yayınlayabilir, firmalarla irtibata geçebilir, kendinizi bu platformda tanıtmak için tüm imkanlardan faydalanabilir, bir tık ile tüm dünyaya açılabilirsiniz.

Teknolojinin sunduğu bütün imkanlardan yararlanmak üzere oluşturulan ‘’ www.otsoticaret.net ‘’ te  firmanıza  ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü rahatlıkla bulacağınıza inanıyoruz.

Türkiye’nin Her Yerine Ticaret Rehberiyle Ulaşabilirsiniz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu ; ‘’ İlçenin  %95 ticaret hacmini oluşturan  950 Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası üyesi ile yaklaşık 2000 Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesinin yer aldığı bir platform.

Gelişen teknolojilerin ve küresel pazarın ortaya çıkardığı alternatif pazarlama tekniklerinin kullanılması amacıyla oluşturulan Ticaret Rehberi ilçemiz için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. İlçe ticaretinin gelişimi ve büyümesi için oluşturduğumuz ticaret rehberi sayesinde sanayici, tacir ve esnaf, müşterileriyle çok daha rahat iletişim kurabilecek’’ diye ifade etti.

www.otsoticaret.net , İlçe Ticaretimizi Arttırıyor.

Meclis Başkanımız Erol Hatırlı ;  ‘’ Bu projeyle Orhangazi’deki sanayicilerimizin ve sanayi kuruluşlarımızın hangi hizmetleri ilçemizden alacaklarına yön veren bir hizmet ortaya koymaya çalıştık. İlerleyen süreçlerde de gördük ki sadece Orhangazi’den değil, Türkiye ‘nin her yerinden kullanılıyor. Üyelerimizin, bu platformdan şehir dışından müşterilerine de ulaşmaya başlamalarını duymak bizler için memnuniyet verici oldu. Görüyorum ki, www.otsoticaret.net üzerinden ilçe işyerlerimiz ticaretini arttırıyor.

Sistemin kuruluşundan itibaren, sanal dünyanın faydalarına inanarak, çalışmaların bizzat içinde yer almış biri olarak, ilçenin tüm ticari işletmelerine ücretsiz olarak hizmet veren bu internet sitesini kullanmalarını çok önemsiyor ve bunun bir alışkanlığa dönüşmesini bekliyorum.” diyerek, ilçe ticaretinin dinamiklerini ticaret rehberini kullanmaya davet etti.

Ticaret Rehberinde, her üyenin kendisine ait bir kullanıcı alanı bulunmaktadır. Ticaret Rehberi üyeleri bu platforma firmaları hakkında tüm bilgileri, iletişim kanallarını yazıp firmalarını tanıtabiliyor. Ayrıca ürünlerini ve firma ile ilgili görsellerini yükleyebiliyor, böylece firmasını daha fazla tanıtabilme imkânını yakalıyor.

otsoticaret.net ‘ te Ürün ve Firma Aramak Çok Kolay

Arama motoru Google ‘ da olduğu gibi,  Ticaret Rehberinin ana sayfasında da anahtar kelime kısmına aranmak istenen kelimeler yazılarak, bulunmak istenen firmalar aranabiliyor. Ünvanında, anahtar kelimelerinde, ürünlerinde aranan kelimenin yazdığı tüm firmalar listeleniyor. Böylece arama yapan kişi tüm bu işi yapan Orhangazi firmaların listesini görebiliyor ve onlarla iletişime geçebiliyor.

Orhangazi TSO, Sitenin Kullanımı İçin Her Zaman Yardıma Açık!

otsoticaret.net adresinde yer alan ticaret rehberine giriş yaparken sitede yer alan kullanım kılavuzundan yardım alınabilirken, istenildiği zaman 0 224 573 81 69 numaralı telefon aracılığıyla odamızdan yardım alınabilir veya şifrelerle ilgili bilgi alınabilir.